Nyheter

2018-07-19

ALL TIME HIGH med Krone

 

Med ett par månader kvar på försäljningsåret, är Söderberg & Haak på ALL TIME HIGH med Krone i Sverige.

Det är tydligt att Söderberg & Haak har hittat sin nya roll och har ett rikstäckande välfungerande återförsäljarnät, då Söderberg & Haak aldrig tidigare, under sitt 51-åriga samarbete med Krone, nått den rekordomsättning som de når under försäljningsåret 2018. Detta fantastiska resultat är ett bevis att Söderberg & Haak står som en stabil partner på marknaden när det gäller lantbrukarens service och framtida investeringar.

Både Krone och Söderberg & Haak är privatägda företag, som tror på långsiktighet, stabilitet och kvalitet för produkterna och människorna i organisationen. Krones förmåga att utveckla produkter, som ligger i topp både beträffande kvalitet och teknik, har naturligtvis varit en starkt bidragande orsak till framgångarna, men även alla duktiga medarbetare i organisationerna har bidragit mycket till resultatet.

Under de senaste tre åren har Söderberg & Haak varit med om en mycket spännande resa, där man har tagit upp fyra nya varumärken: Dal-Bo, Geringhoff, Deutz-Fahr och Komatsu. Dessa fyra varumärken skapar tillsammans med Amazone och Krone det starka Team som Söderberg & Haak är idag.

Utöver dessa nya och gamla varumärken, har Team Söderberg & Haak blivit större, både genom nyförvärv och att nya privata återförsäljare anslutit sig. De stora förändringar som varit i maskinbranschen har ställt nya krav på organisationen och Söderberg & Haak har byggt upp ett nytt starkt Team som passar marknadens krav på service och tillgänglighet.

”Vårt nya Team består av lokala entreprenörer, privata återförsäljare och nästan 300 medarbetare som tillsammans gör att vi når nya höjder och rekordförsäljning. Vi finns idag representerade på 38 platser runtom i landet och erbjuder lantbruks- och entreprenadmaskiner samt en förstklassig service med mekaniker utbildade på vår serviceskola i Staffanstorp. Stort tack till alla våra kunder för förtroendet.” kommenterar Andreas Hess, försäljningchef lantbruk på Söderberg & Haak Maskin.

{{ art.PublishedShortDateString }}

{{art.Header}}

Följ oss på