Lediga tjänster

Lediga tjänster


Servicetekniker Frödinge

Vi söker en servicetekniker till Söderberg & Haak i Frödinge. Serviceavdelningen består av 4 servicetekniker och en verkstadsansvarig. Till avdelningen finns två utrustade servicebilar.

Arbetet omfattar service och reparationer av maskiner och redskap inne på vår verkstad i Frödinge samt ute i fält.
Du ska ha kunskap om lantbruks- och entreprenadmaskiner. Då dagens maskiner blir mer och mer avancerade ska dina styrkor finnas inom elektrisk och hydraulisk diagnostik. Eftersom datoranvändning idag är en normal del av arbetsuppgifterna ska du känna dig trygg med den nya teknikens verktyg och även uppleva den nya tekniken som en tillgång i branschen.

Vi kommer att lägga extra fokus på dig som har tidigare erfarenheter av elektroniska serviceverktyg i liknande verksamhet.

Vårt arbete präglas av egna initiativ och eget ansvar så dina egenskaper ska vara av självgående karaktär. Du kommer att ha mycket kontakt med våra kunder varvid vi ser att du företräder ett trevligt och tillmötesgående uppträdande samt en hög social kompetens. Dessa egenskaper är också viktiga för att du ska fungera väl i vårt företag där glädje, samarbete, yrkesstolthet och hög servicenivå är viktiga ledord.

Under säsong kan arbetsbelastningen vara hög så du ska kunna arbeta under stressiga förhållanden utan att ge avkall på noggrannhet och servicenivå. Under dessa perioder förekommer även jourverksamhet.

Hoppas du tycker detta verkar intressant.

Vid eventuella frågor är du välkommen att kontakta verkstadsansvarig Robert Lipovac 0492-58 97 89, annars emotser vi din ansökan via mail till robert.lipovac@sodhaak.se

Följ oss på