Söderberg & Haak Öst > Verkstad

På vår verkstad får du alltid bästa service 

På verkstaden utför vi service och reparationer av maskiner för lantbruk, entreprenad och skog. Vi har sex servicebilar för att kunna hjälpa till ute på fältet. 

Varje servicetekniker har sitt specialområde fördelat på lantbruk, skog och entreprenad för att snabbt kunna hjälpa dig med uppdaterad kunskap för just din maskin.

Vi är certifierade funktionstestare av växtskyddssprutor, se mer under fliken FUNKTIONSTEST.

Under skördesäsongerna har vi jourtjänst, tillsammans med reservdelsavdelningen, för att hjälpa dig om olyckan är framme.

Ring 0492-402 20 för Frödinge och 0480-44 45 65 för Kalmar.

 


 

Vi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin

Söderberg & Haak har kunskap och kompetens


Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH. Även framöver kommer du att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerför vi ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland och det kommer vi att fortsätta med. Du ska alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.

Följ oss på